Quantcast

La resposta de Carmena a un empresari que li va fer un regal es fa viral

Manuela Carmena, alcaldessa de Madrid, ha decidit oferir un gest simbòlic que ha estat molt ben valorat per la majoria dels ciutadans. La jutge va rebre un regal d'un empresari (una guia de xampany valorada en 25 euros), el qual va decidir declinar perquè considerava que no era ètic.

Carmena va contestar a través d'una carta que s'ha fet pública l'empresari assegurant que no és correcte que una figura pública com ella rebi aquest tipus de regals . Una tuitera ha filtrat la missiva de l'alcaldessa de Madrid en les xarxes, paraules que han estat compartides i aplaudides per gran part dels veïns de ciutat.

A la carta, Manuela Carmena assenyala que el millor que pot fer és donar el regal a una biblioteca municipal perquè tots els veïns i veïnes de la ciutat puguin gaudir-ne. A més, la jutge assegura que el millor és que aquests obsequis "es quedin en paraules i no en objectes materials".

Això és el que contesta ManuelaCarmena després de rebre un regal material. Bravo. pic.twitter.com/ceuD8IwKGy

& mdash; Luis Collado (luis_collado) 29 desembre 2015