Quantcast

Justin Bieber confirma a Instagram seva relació amb Hailey Baldwin

Després d'uns dies de rumors i notícies en què s'assegurava que Justin Bieber havia fet un pas ferm en la seva vida personal amb la model Hailey Baldwin , el cantant ha decidit confirmar el secret a veus publicat en el seu perfil d'Instagram 1 fotografia en què apareix besant de forma efusiva a la jove.

Pel que sembla, segons asseguren diversos mitjans nord-americans, Justin i Hailey es troben < strong> gaudint d'unes vacances a les Illes Antilles , lloc paradisíac on tots dos van passar amb les seves famílies la nit de Cap d'Any.

En les últimes hores, Justin ha pujat diverses fotografies al costat de la jove model, una en què apareix amb un elegant vestit blanc mentre mira amb total desig a la seva nova nòvia, la qual porta un espectacular vestit.

Hailey Baldwin és la filla de l'actor Stephen Baldwin i néta d'Alec, intèrpret conegut per un llarg historial de pel·lícules i que va col·laborar amb Santiago Segura en l'última entrega de Torrente. Una jove amb més de tres milions de seguidors a Instagram i amb un espai fet en el món de la moda. Entre els seus aficions, que són molt diverses, destaca la de l'hoquei sobre gel , la qual comparteix amb assiduïtat al costat de Bella Hadid, germana de la coneguda de Gigi Hadid.