Quantcast

L'Atlètic de Madrid presenta l'argentí Kranevitter

Matías Kranevitter ja forma part de la plantilla de l'Atlètic de Madrid. El migcampista argentí ha estat presentat aquest dilluns a l'estadi Vicente Calderón, on ha promès "sacrifici i voluntat" per ajudar l'equip a aconseguir els objectius plantejats fins a final de temporada.

L'exjugador de River Plate ha assegurat durant la seva presentació que està molt content d'estar en un club com l'Atlètic de Madrid i que es tracta d'una oportunitat única per a aprofitar al màxim.

Un dels aspectes que més preocupen al Cholo i l'equip de tècnics és la seva adaptació al futbol europeu , molt diferent a l'argentí i que podria ser llarg i dificultós. Davant d'això, Kranevitter assenyala que "tractarà d'aprendre de la gent amb experiència de l'equip" i que necessitarà minuts per a això ".

" Sempre tens guanyar de jugar però estic a les ordres de Simeone, que és el què decideix ", apunta el migcampista argentí.

Precisament, Kranevitter no ha fet altra cosa que elogiar en tot moment el caràcter guanyador del Cholo, amb el qual s'identifica . "Ha fet molt bé a l'Atlètic. És un desafiament per a mi que m'hagi cridat. Em van parlar molt bé del grup i d'ell. Tot era interessant per a mi. El unit que hi ha el grup i això es nota a la pista ", confessa.

El migcampista podria debutar aquest mateix dimecres al partit de Copa del Rei davant el Rayo Vallecano, partit important i on Augusto Fernández, l'altra cara nova dels matalassers en aquest mercat d'hivern.