Quantcast

Cristina Pedroche es defensa: "Molt feliç per ser una persona absolutament lliure"

Cristina Pedroche i el seu vestit. El vestit de la Pedroche . No es parla d'una altra cosa des que donés les Campanades de l'Any Nou a Antena 3 al costat de Carlos Sobera i és que ha tornat a aixecar un polèmic debat entre els que recolzen la seva proposta i els que la consideren masclista o s'escandalitzen.

La presentadora, que no va deixar indiferent a ningú, va tornar a lluir transparències de la mà de Pronovias i deixava menys a la imaginació que l'any anterior. "Molt feliç per ser una persona absolutament lliure" , ha escrit al seu compte de Instagram al costat d'una imatge d'ella amb el vestit posat. És clar que ningú l'ha posat una pistola al cap per posar-se un vestit o un altre, és més, ella pot portar el que vulgui, però moltes de les crítiques se centren que és l'únic que importa per atraure audiència masculina, mentre que el seu company anava ben abrigat per no passar fred.

Pedroche va lluir les corbes que la caracteritzen i va tornar a revalidar el seu títol de 'presentadora sexy' amb el cos gairebé nu sota el vestit, que en principi va acompanyar d'una capa al 'Ramontxu'.

"Veig que us ha agradat molt el meu vestit" , va escriure ahir a Twitter amb certa ironia. El que està clar és que va robar l'audiència a Telecinco, i això que també van treure els seus tres presentadores de 'Cámbiame' en roba interior, i fins i tot el seu marit, David Muñoz , la recolzar en les xarxes socials posant el seu vestit de l'any passat. Pedroche torna a donar la campanada, encara més alt.