Quantcast

L'increïble canvi d'Anna Simó en una foto d'adolescent

¿reconeixeries a Anna Simó a la foto de adolescent si no us diguéssim qui és? Segurament no, i és completament normal perquè està increïblement canviada. El periodista i col·laborador de 'Atreveix-te', Sebastià Maspons , ha publicat la imatge de la que va ser companya de classe a Twitter i no ha passat desapercebuda.

Simón és una de les presentadores més famoses i influents de la televisió dels últims anys, encara que mai sol mostrar gran part de la seva vida privada, a excepció d'imatges del seu gos i poc més. Aquesta imatge ha cridat moltíssim l'atenció perquè no sembla ni ella, però sí, cal mirar molt fixament.

El periodista ha penjat una imatge d'ell també a l'orla de adolescent , igual que Manel Fuentes, però sens dubte la més cridanera és la guapa presentadora. ¡Qui l'hi havia de dir a aquesta edat!