Quantcast

Artur Mas, a la CUP: "Tinc ganes de plantar cara als que no ho posen fàcil"

El president de la Generalitat en funcions i líder de CDC, Artur Mas , ha afirmat avui, en les seves primeres declaracions després del veto de la CUP a investir de nou president, que està "amb ganes de plantar cara a Madrid ia les forces d'aquí que no ho posen gens fàcil" .

Artur Mas ha fet aquestes afirmacions a l'entrar a la seu central de Convergència a Barcelona, ??on es reuneix aquest matí amb els membres del comitè executiu nacional del partit, que ha d'analitzar si es confirma que al març hi haurà noves eleccions a Catalunya.

SÍ A ROMEVA I JUNQUERAS

La CUP per la seva banda ha anunciat que si donaria suport amb els seus 10 diputats a qualsevol de les dues alternatives de Junts Pel Sí , Oriol Junqueras o Raül Romeva , després de donar un 'no' de sortida a la investidura de Artur Mas com a president de la Generalitat.

Davant la incertesa de si s'apartarà de la primera línia de la política o no, l'escenari que veuen amb més claredat és el d'una nova convocatòria d'eleccions generals aquest mes de març. La formació anticapitalista ha demanat a JxS que posin a "un altre candidat" perquè puguin donar-li suport i formar el Parlament.