Quantcast

Belén Esteban vol quedar-se embarassada en 2016

Tot i que el 2015 fos un bon any per Belén Esteban , la veritat és que la forma d'acabar-no va ser la que ella hauria desitjat. I és que el escàndol que sortia a la llum, fa tot just unes setmanes, que el seu representant Toño Sanchís l'hauria enganyat, va deixar a l'ex de Jesulín amb el cor totalment partit. El que hauria estat com un membre més de la seva família, arribant a estar en el seu testament, es converteix ara en el seu enemic número u.

Doncs bé, malgrat aquest enfrontament que la de Sant Blas té obert, sembla que en altres aspectes la vida no deixa de somriure . I és que pel que fa a amor es refereix, l'Esteban no es pot queixar. Si hi va haver un parèntesi en la relació amb 'la seva Miguel ', ara les coses estan més que arreglades. I tant és així, que Betlem estaria disposada a donar-li un germanet a la seva filla Andrea.

Segons ha publicat la revista 'Pronto', el desig de Belén Esteban per a aquest 2016 seria quedar-se embarassada, "m'encantaria donar-li un fill a Miguel" . Així, no sembla importar-li la diferència d'edat que pot haver-hi entre els germans. I tal és la seva obstinació a aconseguir-ho que la mateixa Belén ha confessat que "busquem el nadó cada dia" .

Caldrà esperar per veure si el desig de la 'princesa del poble' es fa realitat …