Quantcast

Cremen les carrosses de la cavalcada de Reis a Arriate (Màlaga)

El petit poble malagueny de Arriate s'ha despertat dins d'una gran malson i és que els seus carrosses per a la cavalcada dels Reis Mags han aparegut completament cremades a la nau en la qual es trobaven, segons sembla, de forma intencionada, segons ha confirmat l'alcalde Melchor Comte.

La Guàrdia Civil està investigant el que ha passat i tot apunta que ha estat un incendi provocat ja que l'autor dels fets va forçar l'entrada d'una nau pròxima, van comprovar que allà no hi havia les carrosses i van acudir a la qual sí les albergava abans del dia de Reis .

L'alcalde ho ha titllat de "fet lamentable i deplorable" , ja que s'està jugant "amb els sentiments i les il·lusions dels nens del municipi" . La dissenyadora de les carrosses, Inmaculada Pimentel, "va a treballar perquè això no es quedi en una miserable notícia" , segons Conde.

El mateix alcalde ha assegurat que en Arriate no es quedaran sense Reis Mags i l'Ajuntament de Ronda ha anunciat que els facilitaran tots els mitjans i materials disponibles per a la cavalcada de demà dimarts.