Quantcast

El Gran Wyoming: "L'assetjament que pateixo des de fa dos anys és insuportable"

José Miguel Monzón, o més conegut com El Gran Wyoming , és el presentador de 'El Intermedio', un dels programes més coneguts en tant a política, humor i satírica es refereix. Doncs bé, sembla que tota la popularitat que el presentador podria haver adquirit amb aquest projecte l'està començant a passar factura.

L'actriu Clara Lago va ser de les últimes en parlar del < strong> assetjament que patia per part dels fans , i, en aquesta ocasió, se suma a aquesta llista el presentador de 'El Intermedio'.

Ell mateix ho ha confessat en un reportatge de 24 hores, per a la revista Paper, mentre realitzava la gira amb el seu grup 'Els Insolvents'. Així, ha assegurat estar patint un "assetjament insuportable des de fa dos anys" , una situació que l'hauria portat a plantejar- deixar-ho tot , arribant a desaparèixer fins i tot.

Wyoming assegura que la gent no té ni respecta cap tipus de límits , ja que en el seu dia a dia són moltes les persones que se li acosten i es prenen la llibertat de demanar- una foto o compartir unes simples paraules. Tant és així, que al llarg de la gravació del reportatge van ser moltes les persones que se li van acostar , el que feia que la seva vida quotidiana es veiés interrompuda una vegada i una altra.

D'altra banda, el presentador també va confessar a la revista Paper que se sent "intoxicat" amb tanta política , pel que intenta fugir, així, de l'actualitat, de la seva dia a dia, en els seus concerts amb 'Els Insolvents'.