Quantcast

Cavalcada de Reis 2016

Dimarts, 5 de gener del 2016
Escaldes-Engordany

Unes 600 persones prendran part el proper 5 de gener de la cavalcada dels Reis Mags d'Orient d’Andorra la Vella i d’Escaldes-Engordany. Enguany la cavalcada començarà a les 18:30h Andorra la Vella i finalitzarà a Escaldes-Engordany amb el següent recorregut: av. Príncep Benlloch, av. Meritxell, av. Doctor Mitjavila, pont de París, av. Consell d’Europa, av. Meritxell, av. Carlemany, av. Copríncep de Gaulle, av. Pessebre, av. de les Escoles, c/ del Parnal, c/ Prat Gran per finalitzar a la plaça Coprínceps, on els Reis Mags d’Orient seran rebuts per centenars de persones.

Durant tot el recorregut, es llençaran uns 7.000 quilograms de caramels, adquirits en part per l’organització i igualment cedits per empreses privades, aptes per al consum de celíacs.