Quantcast

Steisy i Dosser, de MYHYV, celebren el seu primer Nadal junts

Tot i els dubtes amb Leo Cambra, i de l'esbojarrada vida que solen portar els que passen per MYHYV Steisy i Dosser segueixen vivint intensament el seu amor un mes després que acabés el programa de Telecinco.

Entre bolo i bolo, tots dos es dediquen el temps que els resta, a més de dedicar-afectes a les xarxes socials i compartir instantànies junts en els seus perfils.

Dosser ja coneix a la família de Steisy, ja que tots dos van començar el Nadal passant uns dies a Granada i visitant als seus afins. També han tancat l'any junts: d'això donava bona mostra que compartia en el seu Instagram una romàntica foto juntament amb la seva noi i amb el següent missatge: " Que en aquestes festes la màgia sigui el teu millor vestit, el teu somriure el millor regal , els teus ulls la teva millor destí i la teva felicitat el meu major desig. Si aquest any es m'és igual de bé que el passat … podré dir que per a mi és la vida ".

També Dosser brindava a Instagram per la seva noia i feia balanç de l'any.