Quantcast

Un gamer japonès porta 20 anys amb la Super Nntendo encesa per no perdre la partida

Qualsevol que hagi estat alguna vegada enganxat als videojocs ha tingut l'experiència: després d'hores de joc arriba el moment d'apagar la consola, però … terror! És probable que quan tornem a encendre hàgim perdut tots els nostres progressos.

Doncs bé: a grans mals, grans remeis: un usuari japonès, Wanikun, h a decidit mantenir encesa la seva consola Super Nintendo els últims 20 anys per no perdre les dades del seu joc Umihara Kawase, un títol japonès de l'any 1994.

Els cartutxos de Super Nintendo tenen capacitat per gaurdar dades, però això és possible gràcies a una petita pila que, amb el Apso del temps, acaba per gastar-… deixant les dades evaporar-se. Aquest és el temor d'aquest usuari que comentava: " Crec que la meva cartutx de llançament de Umihara Kawase, que ha estat al meu Super Nintendo durant més de 20 anys, porta més de 180.000 hores funcionant. Si el pagament perdré tots els meus dades de joc. Probablement. "

ちなみに、20年以上SFCの電源を入れっぱなしにしてある初代 #海腹川背 & # 12399; & # 12289; & # 31292; & # 20685; & # 26178; & # 38291; & # 12399; 18万時間を突破しているものと思われます。 電源落とすとリプレイデータは消失します。たぶん pic.twitter.com/6ZJfLi997x

& mdash; Wanikun (UMIHARAKawase) 30 setembre 2015

La conversa de Twitter és de finals de novembre, però la seva repercussió es manté i ha arribat a aquests dies a els mitjans occidentals.