Quantcast

Una nena de dos anys mor en ingerir una pila de botó

Brianna Florer, una petita de dos anys resident a Oklahoma, va morir just l'endemà d'obrir els seus regals del dia de Nadal a casa dels seus avis. Segons explica el diari britànic Mirror, la petita va començar a posar-se blau ja escopir sang i els seus pares la van portar a l'hospital. Els metges van detectar de seguida que la nena havia empassat una pila i la van traslladar a un altre hospital per ser operada.

Es creu que que l'àcid de la bateria va arribar a la vena caròtida a través de l'esòfag < / strong>. Malgrat els seus esforços els metges no van poder fer res per la seva vida.

La veritat és que els pares no saben el moment exacte en què la nena va poder empassar la pila, no se'n van adonar. I encara s'està pendent dels resultats de l'autòpsia. Però la família ha volgut divulgar el seu cas per alertar dels riscos que comporten aquest tipus de piles . "M'agradaria mantenir aquestes coses fora de les cases. Són perilloses", ha declarat el pare.