Quantcast

Sálvame Deluxe: Sofia, de GH 16: "He de controlar a la meva mare"

Sofia, la guanyadora de GH 16, va ser entrevista ahir a la nit al plató de 'Sálvame Deluxe', on va confessar que pensava estalviar els 300.000 euros del premi per pagar-se matrícules en estudis o avaries al cotxe. Va assegurar que família és molt estalviadora i va desmentir que li anés a deixar diners a la seva mare per fer-se operacions d'estètica.

Respecte a la seva mare, a qui va defensar en tot moment, ha admès que " de vegades semblo jo al mare i ella la filla " i ha assegurat que quan està amb ella controla el que diu. " Deixa anar de tot per a boca ".

La jove també va ser posada en qüestió per la seva relació primer amb Suso i després amb Ricky. Es va mostrar molesta pels rumors que apunten que aquest últim estava tenint relacions amb altres dones fora de la casa, i va dir que li agradaria seguir la seva relació en aquesta nova etapa.

El moment més tens de l'entrevista va ser el seu enfrontament amb Belén Rodríguez quan ella li va preguntar si li venia de la seva mare " la falta de respecte que tens per les dones ". " Ets la guanyadora més injusta de Gran Hermano " , li va dir, i el va acusar d'utilitzar les seves relacions i nomenar constantment a Suso per guanyar-se el favor del públic.

" Això de fer-se la víctima no ho entenc ". A la resposta de què havia fet per guanyar una molesta Sofia li va contestar " guanyar. Perquè sóc jo, Sofia, la millor ".