Quantcast

James Rodríguez va pensar que era un segrest

James Rodríguez, futbolista del Reial Madrid, va ser ahir perseguit per la policia més de 200 km / ha la M40, una autopista de circumval·lació de Madrid. Tot i que els agents el van perseguir durant desenes de quilòmetres i li donaven l'alt perquè s'aturés la dreta, el colombià va continuar la seva marxa fins refugiar-se en la Ciutat Esportiva del Reial Madrid, a Valdebebas. < / p>

Després de parlar amb l'seguretat del recinte els agents van poder accedir al recinte i prendre declaració al jugador.

Segons ha declarat, James Rodríguez pensava que podia tractar-se d'un segrest perquè al seu país és pràctica habitual que cotxes sense distintiu es facin passar per policies per detenir alguna personalitat i després exigir-li un rescat.

Sigui com sigui Rodríguez s'enfronta ara a a possible retirada del carnet de conduir i una sanció per excés de velocitat i desacatament a l'autoritat.