Quantcast

Julián Contreras, nou concursant de GH VIP

Julián Contreras Jr. serà concursant de GH VIP. Així ho ha revelat ell mateix en connexió telefònica Sálvame Deluxe. Segons va comentar a María Patiño, tot i que en els últims temps la seva vida ha estat bastant solitària i apartada dels focus esperar " ser un bon company ".

En la seva crida al Palto Julián també desvetllament qui seria el seu defensor: Rafa Mora. " L'aprecio, m'ha demostrat la seva amistat moltes vegades i crec que és difícil trobar millor defensor perquè està molt bregat en això ".

El Germà de Francisco i Cayetano Rivera va participar al novembre en el polígraf del Deluxe, on es va ensorrar per confessar" jo visc com puc, i altres com volen " . I afegia: "solucionar els meus problemes com puc. Mai he anat en contra de ningú. Això és trist, perquè em costa molt fer aquestes coses ".

Julián Contreras Jr. es suma a la llista de concursants confirmats en al que ja es troben personalitats com Rosa Benito, Rappel o Laura Matamoros.