Quantcast

Els clubs de rugbi i futbol d'Encamp organitzen activitats esportives per Carnaval

El campus, que tindrà lloc a les instal·lacions del Complex Esportiu i Sociocultural de les 9.30 a les 18 hores, oferirà un reguitzell d’activitats relacionades amb el rugbi, com entrenament d’iniciació i tecnificació, o jocs col·lectius. A més, es realitzaran activitats a la piscina.

El preu del campus és de 75 euros per infant amb el dinar inclòs o de 40 euros per mitja jornada. A més, s'ofereix la possibilitat d’un servei de recollida al matí, a partir de les 8 hores, i un altre a la tarda, de les 18 a les 20 hores amb un cost complementari de 5 euros si només s’utilitza un servei, matí o tarda indistintament, o de 10 euros si es vol optar pels dos serveis de recollida. Durant aquestes franges horàries, els nens i nenes podran fer deures o bé jocs. Les inscripcions ja estan obertes i s’han de formalitzar a través de l'adreça electrònica [email protected]

D’altra banda, el Futbol Club Encamp organitza una estada esportiva de Carnaval els pròxims 9, 10, 11 i 12 de febrer, per a nens i nenes nascuts entre el 2001 i el 2009. Aquesta estada oferirà activitats relacionades amb el futbol, que aniran des d’entrenaments de tecnificació a competicions entre els participants, o campionats de tocs, de xuts i de penals. A més, els infants aniran cada dia a la piscina. El preu de l’estada esportiva serà de 72 euros per infant, amb servei de menjador i berenar inclòs. La data límit per inscriure-s'hi és el 4 de febrer.