Quantcast

James Rodríguez, perseguit per la policia a 200 km / h

James Rodríguez se suma a la llista de 'fitipaldis' del Reial Madrid. Segons avançava aquesta tarda el diari As, el colombià circulava a 200 quilòmetres per hora per la M-40 , una autopista de circumval·lació de Madrid, quan la policia ha començat a perseguir-li. Tot i que els agents li donaven l'alto i li demanaven que situés el vehicle a la dreta, Rodríguez ha seguit endavant el seu camí fins refugiar-se en la Ciutat Esportiva del Reial Madrid , on se li havia convocat a primer entrenament de l'any.

Un cop a la porta els agents han conversat amb la seguretat del recinte que, segons sembla, finalment els han deixat entrar a interrogar el jugador.

De moment no se sap si es interposarà una denúncia o l'acte tindrà conseqüències per al jugador del Reial Madrid.

No són rars els problemes al volant entre els jugadors del Reial Madrid. El cas més sonat és el Karim Benzema, que ha protagonitzat diversos incidents ia qui se li ha arribat a retirar el carnet de conduir.