Quantcast

Un jove ferit greu en caure del sostre d'un taxi al qual s'havia enfilat

El còctel d'alegria i alcohol que acompanya el Cap d'Any sol donar lloc a aldarulls i successos fora del comú. Un dels més cridaners a Madrid ha estat el cas d'un jove de 31 anys que viatjava al sostre d'un taxi agafat al lluminosos del vehicle. L'accident ha tingut lloc a les sis del matí.

En prendre el taxi un revolt pronunciat a l'altura del carrer Doctro Esquerdo el jove no ha estat capaç de mantenir l'equilibri i ha caigut a terra un cop fort al cap. Efectius del SAMUR el traslladaven a l'Hospital Doce de Octubre, on està ingressat amb pronòstic reservat.

Quant al conductor del vehicle, va marxar del lloc dels fets, però ja ha estat localitzat per agents de la Policia Municipal. Encara no ha transcendit si hi havia relació entre ells.