Quantcast

Troben viu el nen perdut a Girona

El nen de tres anys desaparegut des de la tarda d'ahir a Camós (Girona) ha estat trobat aquest migdia sa i estalvi després de més de vint hores perdut i després que s'hagi desplegat un operatiu de recerca de més de 500 persones , han confirmat a Efe fonts de l'Ajuntament de Camós.

Jordi, un nen fort i originari de Sant Feliu de Guíxols (Girona), havia arribat a la casa rural de Can Serrallonga, a la comarca del Pla de l'Estany, amb la seva família i va desaparèixer quan els seus cercles pròxims estaven descarregant el cotxe, cap a les cinc de la tarda d'ahir.

A partir d'aquest moment, i al llarg de la matinada i el matí, membres de les agrupacions de defensa forestal (ADF) i efectius de Creu Roja, sota el comandament dels Bombers, han estat treballant en la seva recerca.

Els Mossos també han estat a la zona amb les unitats de muntanya, de subsòl, d'investigació, de seguretat ciutadana i de recursos operatius.