Quantcast

Cristina Pedroche llueix un vestit de Cap d'Any encara més transparent

Cristina Pedroche ha tornat ha convertir-se en protagonista del Cap d'Any pel seu vestit. Si l'any passat el vestit que portava deixava veure la seva roba interior, enguany se li ha donat encara un pas més enllà i, quan semblava que ja no cabien més transparències, Pronovias ha dissenyat un vestit encara més atrevit.

< p> Tot i que s'esperava que Pedroche i la cadena fessin una forta aposta pel vestit, la veritat és que va resultar impactant, i els comentaris i les bromes en xarxes ens i van fer esperar.

El vestit de la Pedroche era més ordinari que un cinturó d'espart de svaroski …

& mdash; AvantiConLaGuaracha® (JosAntonioNez) 1 gener 2016

La Pedroche de tan ximple, sembla que és lletja

& mdash; José Vega (jvegavara) 1 gener 2016

El 'vestido'n de Pedroche sembla cridat a convertir-se en un clàssic nadalenc tan rpesente com la capa de Ramón García. I, de fet, hi va haver al·lusions a altres cadenes. Des de la 'pullita' d'Anne Igartiburu, fins els presentadors en roba interior que va treure Telecinco a Passejar i que també van donar molt que parlar.