Quantcast

Impressionant incendi en un gratacel de Dubai, prop de l'edifici més alt del món

Un gran incendiar, les causes que de moment es desconeixen , es va declarar en un gratacels del centre de la ciutat de Dubai , situat al costat a la famosa torre Al-Khalifa, sense que de moment es tingui notícia de l'existència de víctimes, van informar mitjans locals dels Emirats.

El foc es va propagar des de l'hotel The Address, situat a l'edifici, poc < strong> abans del començament de les celebracions de cap d'any amb focs artificials a la torre Al-Khalifa, on es va congregar una gran quantitat de persones.

La televisió Sky News Arabia, amb seu a Unió dels Emirats Àrabs Units , va mostrar imatges de l'edifici, del qual surten grans flamarades i columnes de fum, i ha informat que l'incendi està a hores d'ara controlat.

Així mateix, ha afegit que els serveis d'emergència van arribar ràpidament al lloc de l'incendi.

The Adddress ha estat evacuat i de moment no hi ha informacions sobre si algun dels clients de l'establiment ha resultat ferit.

Des de l'edifici s'estan desprenent runa, segons el diari local Al Jalich (El Golf).

Autobusos estan evacuant les persones que esperaven l'espectacle de focs artificials que estava previst a la mitjanit d'avui a la torre Al-Khalifa, situada davant de l'edifici afectat pel foc.

El gran espectacle pirotècnic atrau milers de Emirats i visitants, així com les conegudes festes de luxe que solen allotjar els gratacels de Dubai cada Cap d'Any.

Les autoritats han demanat als ciutadans que no vagin al centre de la ciutat i deixin lliure el pas als equips de emergència.