Quantcast

El truc per pelar el raïm i llevar-los les llavors sense trencar-les

La nit del 31 de desembre, les raïms són sens dubte les grans protagonistes a les taules de cada casa. Quan arriben les 12 de la nit, hi ha qui se les pren sense dir ni piu, tal qual es les serveix … No obstant això, la majoria de la gent inverteix els minuts previs a les campanades a llevar-los la pell i les molestes llavors .

Encara que d'aquesta manera el raïm es mengen molt més ràpid, el que sens dubte és una bona manera d'evitar ennuegaments inoportuns, la veritat és que no és una tasca fàcil. I és que, treure la pell del raïm de vegades costa més del que sembla i, a més, és gairebé missió impossible que no es trenquin quan els traiem les llavors.

No obstant això, seguint 2 senzill passos aconseguiràs deixar el raïm llistes i completament al teu gust abans de les campanades, sense perdre molt de temps en això.

Si vols començar llevant-li les llavors , necessites un clip metàl·lic. Has obrir-lo per la part més gran, de manera que aquest extrem sobresurti i pugui actuar de ganxo.

Una vegada que ho tinguis, només cal que introdueixis aquest ganxo improvisat per la part de dalt del raïm i el giris, perquè les llavors surtin enganxades.

Una vegada que el raïm estiguin netes de llavors, arriba el torn de llevar-los la pell. Per a això, hauràs de posar-les en aigua bullint durant una mitja hora. D'aquesta manera, la pell es desprendrà amb molta facilitat.

Molt senzill per posar en pràctica, no?