Quantcast

La indirecta d'Anne Igartiburu a Pedroche pel seu vestit de Cap d'Any

Anne Igartiburu va ser la protagonista de l'últim 'A la teva oa la meva' al costat de Ramón García. Els dos encarregats de donar les campanades a TVE van seure al costat de Bertín Osborne per a realitzar dues entrevistes molt íntimes.

Tots dos van parlar de tot i, evidentment, també van dedicar uns minuts a les campanades . Bertín Osborne va voler fer un repàs dels vestits més cridaners que ha lluït la presentadora basca durant els últims anys.

Encara que Bertín va confessar que li va agradar especialment un de color vermell, Igartiburu va posar l'atenció sobre un altre, que va ser una mica polèmic. Es tracta del que va lluir l'any 2005, en el qual les transparències eren les protagonistes.

Aquí, encara que en cap moment va esmentar a Cristina Pedroche, no va passar desapercebuda a les xarxes socials la indirecta que va llançar a la jove vallecana.

"En el moment en què em vaig treure la capa a l'operador de càmera no té temps ia mi no em dóna temps a veure el vestit i es va veure un tanga de color carn . No passa res però una presentadora de televisió no dóna lloc en aquest moment i en aquestes circumstàncies ", va afirmar convençuda Igartiburu.

A més, va voler ressaltar que "transparències ja s'han ensenyat" , deixant clar així que Cristina Pedroche no ha estat la primera.

Quant al vestit d'aquest any, Anne Igartiburu va avançar que "no és tan bonic com especial" , i que és "bell, enganxadet al cos".