Quantcast

Trobada una nounada en una cambra de comptadors d'Algete (Madrid)

Una nena acabada de néixer ha estat trobada en bon estat d'un quart de comptadors d'un edifici d'habitatges d'Algete (Madrid), han informat a Efe fonts d'Emergències Comunitat de Madrid 112.

< p> Entorn de les quatre de la tarda, el 112 ha rebut una trucada en què s'alertava que al número 6 del carrer Pazos d'aquesta localitat hi havia un nadó abandonat, per la qual cosa es va avisar la Guàrdia Civil i al Summa.

Els primers a arribar han estat els agents de l'institut armat que han trobat a la bebè tapada amb una jaqueta i rentada, tot i que presentava signes d'hipotèrmia perifèrica en mans i peus, com han pogut comprovar els sanitaris del Summa, que han constatat que el seu estat general era bo.

Segons la primera impressió dels sanitaris, la bebè, que podria pesar uns quatre quilos, tenia el cordó umbilical tallat però no pinçament,

La metge del Summa que l'ha atès, Marta Reyes, ha explicat que una vegada que els agents han lliurat a la petita, l'han traslladat a l'ambulància, on l'han estabilitzat, clampado el cordó umbilical i escalfat. < / p>

Han comprovat així mateix que les seves constants vitals eren bones i l'han traslladat amb bon pronòstic a l'hospital Infanta Sofia de Sant Sebastià dels Reis, on ha estat ingressada en la unitat de nounats.