Quantcast

Troba a Facebook a l'home que li va robar la bossa i aconsegueix que li torni els diners

Una dona resident a Leuth (Països Baixos) ha viscut en pròpia pell una història completament de pel·lícula. I és que, resulta que gràcies a Facebook ha aconseguit localitzar el home que li va robar la bossa , ia més ha aconseguit que ell li torni els diners!

A Hetty Ermers li van robar la bossa quan portava a sobre ni més ni menys que 350 euros . Va ocórrer mentre realitzava unes compres nadalenques en un supermercat de la localitat de Beek, on el lladre no va dubtar a aprofitar un descuit de la víctima, segons publica el diari AD.

Els fets van quedar registrats per les càmeres, i Ermers els va denunciar davant la policia. Però a més, la dona va decidir posar en marxa una campanya a través de Facebook per trobar el lladre, i sembla que ha donat els seus fruits.

Inicialment la víctima només li va demanar que, encara que no li donés els diners, li retornés la bossa i la resta d'objectes que portava a sobre, però no va obtenir resposta. Per això, no va dubtar a publicar imatges del lladre (el seu rostre es veia perfectament en la gravació de seguretat ).

Al final el lladre, cedint a les pressions de la seva família, va decidir contactar amb la dona per tornar els diners que li va robar . Ho farà a terminis, concretament amb pagaments mensuals de 10 euros.