Quantcast

GH16: Les sorprenents declaracions de Sofia sobre el penis de Suso

Des que es convertís en l'última guanyadora de 'Gran Hermano', Sofia s'està dedicant a analitzar el seu pas per Guadalix de la Serra. Això mateix ha fet en una entrevista que ha concedit a la revista Lecturas al costat dels altres dos finalistes (Niedziela i Aritz), i en què ha sorprès amb unes declaracions sobre la seva relació amb Suso.

La fugaç i intensa relació que van viure Sofia i Suso a començament de la setzena edició de 'GH' encara segueix donant molt que parlar.

La guanyadora del reality ha confessat en l'entrevista que el sexe amb el català va ser molt ràpid. Però la cosa no s'ha quedat aquí, sinó que ha donat més detalls. "L'instrument de l'amor de Suso és una malformació . Les mides abismals són deformacions. Hauria de plantejar operar-se. No crec que cap noia vulgui això . Té un problema greu, no és com per fardar ", ha confessat Sofia.

A més, la filla de Maite ha assegurat que els diners íntegre del premi s'ho pensa donar a la seva mare, ja que considera que és a ella a qui li deu tot.

D'altra banda, ha parlat de la seva relació amb Ricky , en què assegura que pensa anar poc a poc. I és que, ha explicat que sap que el canari ha estat amb altres noies, i que fins i tot li han explicat que "es va embolicar amb Carolina".