Quantcast

Joc de Trons: L'espectacular canvi físic de Bran Stark per a la sisena temporada

El temps passa per a tots, i hi ha canvis espectaculars que es noten fins i tot en els més joves. I si no, que l'hi diguin a Isaac Hempstead-Wright, l'actor que dóna vida a Bran Stark a 'Joc de Trons'.

(Si no has vist encara les cinc temporades de la sèrie, millor que deixis de llegir pels possibles spoilers). Els altres, sabreu que tot i ser un personatge molt important en la sèrie, no va aparèixer en tota la cinquena temporada. L'últim que vam saber de Bran Stark va ser al final de la quarta temporada, quan va aparèixer al costat del Cuervo dels Tres Ulls i intentava aprendre a controlar els seus poders.

No obstant això, en la sisena temporada apareixerà de nou en el primer pla de la història, i ho farà bastant canviat. Per descomptat, es nota que s'ha fet gran.

Tot i que encara s'ha d'esperar fins abril de 2016 per veure els nous capítols, la HBO ja ha filtrat la primera imatge de l'aspecte de Bran a la sisena temporada, que ha estat publicada per Enterntainment Weekly.

En ella podem comprovar que el petit dels Stark ja no és cap criatura … Quines sorpreses li depararan els nous capítols de la sèrie?