Quantcast

Nit de rècords al Camp Nou

L'astre argentí arribarà als 500 partits oficials amb la samarreta blaugrana en el partit de lliga davant el R.Betis Balompié.

Messi té per davant noms il·lustres del barcelonisme com Víctor Valdés, Puyol o Migueli i, sobretot, Xavi Hernández que va arribar a jugar 764 partits oficials amb el FC Barcelona.

A una mitjana de 40 partits per temporada si arribés a jugar set anys més, ara té 28, Messi es convertiria en el jugador amb més partits amb la samarreta blaugrana.

Un rècord més a sumar als molts ja acumulats entre els quals destaquen els 4 pilotes d'or, que, amb tota probabilitat, seran cinc el 11 de gener, o el registre de màxim golejador de l'entitat < strong> superant al mític César.

A més, Messi, al costat d'Andrés Iniesta , és el jugat r que més títols ha sumat amb 26 des que s'integrés al primer equip en l'any 2005 amb Frank Rijkaard a la banqueta.

Un altre dels rècords que pot aconseguir el FC Barcelona passa per superar el nombre de gols aconseguit per un equip en un any natural. El R.Madrid de Carlo Ancelotti va arribar als 178 gols en 2014 . El Barça està a dos gols d'igualar aquest registre ja tres gols de superar-lo.

Amb el trident en forma les possibilitats de batre per tres vegades el Betis pugen molts enters .

Luis Enrique ha explicat que el més important és sumar una nova victòria que permeti mantenir en la lliga els dos punts d'avantatge sobre el R.Madrid i, almenys , l'empat a la classificació amb l'At de Madrid.

Al Barça us esperen dos mesos amb més de vint partits consecutius entre lliga, copa del rei i champions .

El tècnic asturià confia a mantenir l'actual plantilla sense lesionats, Rafinha tornarà el mes de març, i amb alguna incorporació al mercat d'hivern que s'afegirà a les d i Arda Turan i Aleix Vidal que ja poden ser inscrits per al partit del dia dels Reis Mags d'Orient, el 6 de gener davant l'Espanyol en l'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei