Quantcast

Un mort i deu ferits en un tiroteig contra turistes a Rússia

" Una persona va morir, quatre estan greus i sis, menys greus. Un dels ferits ja ha estat operat ", va informar a Interfax un portaveu del Ministeri de Sanitat de Daguestan.

La policia va trobar 67 casquets de diferents armes de foc, incloses automàtiques, al lloc des d'on es van efectuar els trets, en una zona boscosa enfront de la fortalesa Narin-Kalá, a la ciutat daguestaní de Derbent.

Quan "un grup de veïns, entre els quals hi havia dos soldats de la Guàrdia Fronterera, van pujar ahir a la nit al mirador de la fortalesa per observar Derbent ", diversos desconeguts van obrir foc indiscriminat des d'una zona boscosa propera al lloc, va assegurar un portaveu de la policia local.

Va ??afegir que un dels guardafronteres és fins ara l'única víctima mortal de l'incident.

Les autoritats russes han obert una investigació penal per assassinat de dues o més persones i han descartat de moment el component terrorista al crim.

Daguestan, una de les set repúbliques russes de la regió del Caucas Nord, és escenari freqüent d'atemptats terroristes i xocs armats entre les forces de seguretat i la guerrilla islamista que opera a l'àrea.