Quantcast

El Barça de bàsquet debuta en el TOP 16

La visit a l'Pireu grec per jugar contra el subcampió europeu, Olympiacos, és el punt de partida del Top 16 de l'Eurolliga de bàsquet per als homes d i Xavi Pasqual. < / strong>

El Barça havia iniciat amb èxit els primers partit s de la fase prèvia però va encadenar tres derrotes consecutives i va acabar relegat a una posició que l'obliga a jugar en un grup classificatori per als quarts de final on es troben Reial Madrid, Olympiacos o CSKA de Moscou i ntre altres grans d'Europa.

El joc dels barcelonistes ha estat irregular i n els tres primers de la temporada. Va començar molt fort adjudicant-dos títols , la supercopa d'Espanya i la lliga catalana, però va caure en trobades amb rivals inferiors de forma incomprensible.

En un dels partits bons de la temporada fa 48 hores es va imposar amb rotunditat al Palau dels Esports davant el vigent campió d'Europa, el Reial Madrid.

< strong> A la lliga ACB , es troba enfilat a la segona posició a una victòria del València que en tres setmanes ha de passar per i l Palau Blaugrana.

Són set les novetats que ha incorporat aquesta temporada el staff tècnic i totes elles responen acceptablement a les expectatives.

Els jóvene s Diagne i Vezenkov aprofiten els minuts que els concedeix Pasqual quan fa rotacions.

Els pivots Samuels i Lawal ajuden a Tomic en la pintura i aporten intimidació, agressivitat i rebot, unes característica s inexistents l'any passat.

L'aler Perperoglou i el veterà base portoriqueño Carlos Arroyo porten al parquet l'experiència internacional que atresoren.

L'internacional Pau Ribas és ara mateix és més destacat entre les incorporacions. Ribas juga indistintament d'escorta o de base segons les necessitats de l'equip.

Davant Olympiakos, Pasqual no podrà comptar amb Rierol mentre que tant Ribas com Abrines seran dubte fins a l'últim moment.