Quantcast

L'Atlètic presenta aquest dimarts a Kranevitter i espera a Matías Fernández

El jove migcampista argentí, 22 anys, que recentment va disputar la final del Mundial de Clubs a les files de River Plate davant del FC Barcelona, ??s'autodefineix com "un noi humil, que vol guanyar coses importants. Estic content , gaudeixo del moment. Sé que em vaig a un club molt bonic ", ha apuntat en declaracions al diari Sport de Barcelona.

Kranevitter en conversa amb el diari català opinar sobre el joc del seu pròxim equip, l'Atlètic: " Sempre intenta jugar i maneja bé la pilota. Té jugadors de bon nivell. Cal estar concentrats com ho vaig fer en River i treballar en el que ve" .

Diuen els experts que Matías Kranevitter és el 5 de futur de l'albiceleste, el successor natural de Javier Mascherano com a mitjà de contenció amb Argentina, però per ara pot ocórrer que hagi d'esperar per debutar amb el seu nou club, un Atlètic de Madrid que ja té tancada la incorporació, per exprés desig de Simeone, del fins ara celtarra, Augusto Fernández, també argentí, que coneix perfectament la lliga espanyola i que el tècnic ofereix , pel que sembla, més garanties.