Quantcast

Mor Lemmy Kilmister, baix i líder de la banda Motörhead

Motörhead era com era, original i precursora, a més de per la peculiar veu de Lemmy, per la forma en què aquest executava el baix. Lemmy Kilmister va celebrar el 24 de desembre 70 anys de vida. Dos dies després va ser diagnosticat amb càncer. Una malaltia fulminant que li va doblegar finalment en poques hores.

És veritat que des de l'any 2000, el músic lluitava per controlar una diabetis que amenaçava la seva vida malgrat que sempre va pensar que era immortal. I no és una broma donat el grau d'addicció múltiple als estupefaents durant tota la seva vida. Unes costums a les que mai va voler posar fi. Ell ho aguantava tot. Tot menys aquest càncer que se l'ha endut. s que, per més que semblava haver arribat per posar-li fre a una vida en la qual mai eren absents els cigarrets i l'alcohol, no va poder fer molt contra l'estil d'un home que deia que el seu treball depenia principalment d'aquests dos vicis. < / span>

I és que a primera escolta, el Rickenbacker 404 de Lemmy Kilmister podia confondre amb una guitarra elèctrica, un so que generava molta curiositat i que, precisament, durant una escena de "Lemmy", el documental del 2010 a càrrec de Greg Olliver i Wes Orshoski, el músic es va dedicar a explicar.

Lemmy deia que eren dues les característiques que diferenciaven la seva execució de la d'altres baixistes de rock: ell tocava acords i no puntejos i distorsionava al màxim les seves amplificadors Marshall.

Lemmy Kilmister va celebrar el 24 de desembre 70 anys de vida. Dos dies després va ser diagnosticat amb càncer. Des de l'any 2000, el músic lluitava per controlar una diabetis que, per més que semblava haver arribat per posar-li fre a una vida en la qual mai eren absents els cigarrets i l'alcohol, no va poder fer molt contra l'estil d'un home que deia que el seu treball depenia principalment d'aquests dos vicis.

LA DADA
Alguns músics que han citat a Lemmy Kilmister com influència són Lars Ulrich de Metallica i Dave Grohl de Nirvana.