Quantcast

Yihadismo: Detinguts a Bèlgica dos sospitosos de planificar un atemptat a cap d'any

La investigació, en què van ser detingudes un total de sis persones , quatre d'elles alliberades, ha revelat "amenaces serioses d'atemptats en llocs emblemàtics de Brussel·les durant les festes de cap d' any ", va afegir la Fiscalia.

Les forces de seguretat belgues investigaven la suposada preparació d'atemptats que haurien estat comesos aquest dijous, dia de Cap d'Any . Durant l'operació, duta a terme entre diumenge i dilluns, a la regió metropolitana de Brussel·les i en la veïna Suro. Les autoritats van deixar en llibertat a quatre d'aquests sospitosos i mantenen sota custòdia als dos restants.

La policia va trobar durant els registres roba militar i propaganda de Daesh , però no va trobar armes ni explosius i les recerques no es van produir vinculades als atemptats a París al novembre, en què van morir 130 persones.