Quantcast

AV.- Les prestacions socials, l'atur i la política, principals preocupacions de la població segons l'enquesta del CRES

Sant Julià de Lòria.- Els ciutadans d'Andorra consideren que els tres aspectes que caldria millorar actualment són les polítiques socials, prestacions, i pensions, la manca de feina, i la política. Aquests són els resultats de l'enquesta del segon semestre del 2015 de l'Observatori, elaborada pel Centre de Recerca Sociològica (CRES) durant el mes d'octubre i en la qual s'ha preguntat a 722 persones més grans de 18 anys. Concretament, un 30,7% dels enquestats estan preocupats per les polítiques socials, un 15,2% per l'atur, i un 15% per la política, seguits d'infraestructures i equipaments, salaris o trànsit. El director del CRES, Joan Micó, ha destacat la baixada de les persones preocupades per la manca de feina, ja que el semestre anterior era del 30% i ara està a la meitat. A més dels principals problemes, uns altres eixos tractats en aquesta edició de l'enquesta han estat la relació entre Andorra i la Unió Europea, la intervenció de BPA, la zona de vianants de l'avinguda Carlemany, i la gent gran.