Quantcast

Carmen Lomana la fa grossa en intentar donar una lliçó de gramàtica

Carmen Lomana ha estat la protagonista de sengles bromes per una ficada de pota a Twitter. La celebrity, que no acostuma a callar, va voler donar una lliçó de gramàtica a un jove que li retreia els seus canvis d'opinió. No obstant això, la candidata de Vox, no només no va aconseguir el seu objectiu de quedar per sobre, sinó que va quedar pitjor que si no hi hagués contestat o li hagués donat un altre tipus de resposta amb menys aires …

I és que, davant el comentari del jove, que li deia "i fes el favor de adonar-te que no fas més que contradir a tu mateixa. Canvies d'opinió cada 3 minuts", Lomana va saltar: "s'escriu had ( imperatiu) ".

La conya no va trigar a estendre a la xarxa social, on encara es debat si la relliscada gramatical va ser un error, com ella mateixa va assegurar després, o si realment Lomana pensava que aquesta és la forma verbal adequada.

Altres tuiters no van trigar a treure exemples de tuits anteriors de Lomana amb aquesta peculiar conjugació: "Had".

Per seva banda, Lomana es treia una excusa del barret: "Em embolic amb els imperatius és que no sóc res manaire".