Quantcast

GH VIP: El fill de Makoke i la filla de Kiko Matamoros, nous concursants

Javier Tudela, el fill de Makoke, i Laura Matamoros, filla de Kiko Matamoros entraran a la casa de GH VIP en la seva quarta edició. Així ho han revelat aquesta tarda a 'Sálvame', el programa de Telecinco. El seu nom se suma així a la llista de confirmats en la qual s'explica a Rosa Benito, Raquel Bollo, Liz o Rappel.

Després de diversos desencontres entre la família, la incògnita és saber com de tensa és la relació entre Javier i Laura, i si sabran fer creu i ratlla de cara al seu convivència a la casa. No en va Laura és filla del primer matrimoni de Matamoros, mentre que Javier és fill de la seva actual parella.

Diego Matamoros i Makoke exerciran de defensors dels seus familiars.

També s'ha avançat en el programa el fitxatge de un cuiner famós , si bé encara no s'ha revelat el seu nom.

D'altra banda, avui s'especulava amb l'entrada a la casa de ni més ni menys que 'el petit Nicolás', un possible fitxatge que ha donat molt que parlar en les xarxes.