Quantcast

La turista atacada per un tauró a Gran Canària

El seu nom és Cristina Ojeda-Thies, i es trobava a Gran Canària fent turisme i gaudint de la platja en ple hivern. Però de manera inesperada va ser atacada per una criatura de tauró rogenc d'uns dos metres a la platja del Risco Verd (Gran Canària) , on passava el Nadal amb la família. El succés es va produir divendres passat a 20 metres de la riba mentre nedava. Segons recull el mitjà local 'La Província', la víctima es va adonar que molt a prop d'ella havia "ombra en moviment" durant el seu bany.

Cristina Ojeda-Thies va ser traslladada a un centre de salut poc després d'incident, on els metges van considerar que les ferides no eren greus i tan sols ha necessitat punts per tancar-les . La mateixa banyista va ser qui va explicar i va fer broma amb el que ha passat a través de les xarxes socials: "Avui he tingut una trobada cara a cara amb un tauró. Coses que passen quan nedes a Canàries al desembre" . < / p>

L'alcalde del municipi en què es troba la platja en què s'ha produït l'atac, Óscar Hernández, ha afirmat que "mai s'han registrat atacs a les platges del municipi" i ha afegit qu i aquest tauró sol ser "una espècie pacífica" .