Quantcast

Lara Álvarez a Niedziela de GH16: "Tens bon gust per als homes"

Niedziela es va convertir en la tercera finalista de 'Gran Hermano 16', tal com va dictaminar l'audiència el passat 22 de desembre. La circense va concedir una de les entrevistes més entretingudes i gracioses d'aquesta darrera edició, enviant un missatge a Lara Álvarez advertint que aniria a pel pilot, o sigui, que intentaria llevar-li el marit. Doncs bé, ara ha estat la periodista l'encarregada de respondre a la concursant.

Durant tota la seva trajectòria per la casa de Guadalix de la Serra, Nied no ha parat de dir que estava enamorada de Fernando Alonso ia més, es va atrevir a assegurar que quan es tira núvia es despista i per això ja no guanya curses i per això ha executat una temporada de Fórmula tan dolenta.

Sense pensar-s'ho dues vegades, i tot i que Mercedes Milá li va recordar que tant el pilot com la presentadora estaven escoltant les seves paraules a l'altra banda del televisor, ella va afirmar que Álvarez hauria de tenir cura per si li roba el marit . "Igual es desmaia ella si li robatori al marit" , deia al mateix temps que va descobrir que la periodista estava cada dimarts a escassos metres sent testimoni de tot.

Lara Álvarez no ha trigat a respondre a la participant del reality, i entre rialles i traient-li ferro a l'assumpte ha assenyalat en un acte per ebay: "Només puc dir que té un meravellós gust per als homes. És una cosa que compartim" . I és que a la jove estrella de Mediaset el preocupa poc el que pugui fer Niedziela. Bastant té amb preparar el seu Nadal més especial.