Quantcast

Susana Díaz: "No es pot governar a qualsevol preu"

Abans de la celebració del Comitè Federal del PSOE, Díaz va reconèixer que estem davant "una situació complexa i fan falten reflexions profundes" . "Em preocupa Espanya i el PSOE ha d'estar a l'altura del q necessita Espanya , si no, no té sentit" , ha tancat davant els mitjans de comunicació.

Segons l'opinió de, "hi ha coses que s'han posat sobre la taula que hi haurà q explicar" i va advertir que el PSOE ha pactat amb Podem en algunes comunitats "però els seus programes no contemplaven trencar amb la Constitució". "Em sorprèn que Pablo Iglesias del primer que ha parlat és de trencar Espanya, no de l'educació o de la desigualtat" , diu. A més ha llançat un missatge clar a Pablo Iglesias, "no ens anem a seure amb Podem fins que renunciïn al referèndum" .

Sobre un possible canvi de secretari general, Díaz només ha volgut recalcar que "la realitat és que no hem guanyat les eleccions , que hi ha q fer autocrítica i si no ho reconeixem estem fent-nos un flac favor" . "El que m'importa és q el PSOE sigui útil i una alternativa per això hem de reconèixer que no hem arribat a un bon resultat" , afirma.