Quantcast

Ciutadans diu que el risc és que la CUP ajudi a Mas per saltar-se la llei

"No s'acaba amb que la CUP decideixi investir Mas o de si han d'haver eleccions o no, sinó que, si fan president a Mas, es va a declarar la independència de Catalunya" , ha advertit Acostades en declaracions al programa d'Ana Rosa.

Ha defensat a una Catalunya plural i ha destacat que el conjunt d'Espanya encara "un repte com a país" , ja que la possible investidura de Mas es produiria amb un Govern central en funcions després el 20D.

Ha incidit que Catalunya ha de tornar a la normalitat amb programes sensats, i ha asseverat que "la solució no és trencar amb Espanya, sinó reformar-la".

Preguntada sobre si la situació a Catalunya pot contagiar al conjunt d'Espanya després de les eleccions generals, ha expressat la seva preocupació perquè Podem "no hagi agafat com a bandera els problemes socials, sinó el referèndum per a Catalunya" , una cosa, al seu judici, perillós.