Quantcast

AV.- Baró garanteix que els 207 punts del programa electoral es convertiran en el futur pla d'accions de la Massana

La Massana.- Els futurs consellers de la parròquia de la Massana durant els propers quatre anys han jurat aquest dilluns els seus càrrecs, durant el tradicional Consell de Comú que se celebra cada 28 de desembre en any d'eleccions comunals. David Baró, que repeteix com a cònsol major, s'ha posat com a principals reptes treballar tan bon punt entri el nou equip, el proper 1 de gener, la negociació de les transferències i competències, el full de ruta per a Pal-Arinsal i el pla d'accions 2016-2019 de la Massana. Aquest pla, que comptarà amb la participació del teixit empresarial, associatiu i cultural de la parròquia, partirà de les «207 accions concretes que portàvem al programa electoral», ha assegurat Baró.