Quantcast

AV.- Marsol pren possessió amb l'objectiu d'endreçar la parròquia i motivar els treballadors del Comú

Andorra la Vella.- La sala de plens del Comú d'Andorra la Vella ha quedat petita durant el jurament dels nous càrrecs elegits el passat 13 de desembre a les eleccions comunals. Aquest mandat està encapçalat per Conxita Marsol i Marc Pons, que afronten els següents quatre anys amb l'objectiu d'endreçar la parròquia i motivar els treballadors del Comú. Marsol s'ha mostrat molt il·lusionada i ha assegurat que les primeres accions, com ara endreçar i il·luminar la parròquia, es podran veure en poc temps 'perquè no són excessivament cares'. Per la seva banda, la cap de l'oposició, Dolors Carmona, s'ha compromès a fer una oposició constructiva i espera que des de la majoria els facilitin  tota la informació i treballin amb transparència. A més, s'ha marcat com a prioritat treballar perquè es faci realitat la modificació de les competències i transferències. Finalment, el cònsol sortint i  actual conseller de la minoria, Jordi Minguillón, ha aprofitat per fer un balanç de la feina feta durant els darrers quatre anys i ha definit el seu consolat com 'complex i intens'. La seva nova posició dins la corporació diu que l'encara renovant el seu compromís i 'controlant la majoria, donant suport a les coses que considerem que siguin un bé per a la parròquia i fent palès el desacord amb les coses en què no coincidim'. A més d'escollir els cònsols major i menor, aquest dilluns s'ha nomenat Miquel Canturri com a conseller major i capità de sometent, i Mònica Codina, com a consellera menor.