Quantcast

El 'sí' i el 'no' de la CUP a Artur Mas empaten i decidiran el 2 de gener

El 'sí' i el 'no' a la investidura de Artur Ma s han empatat a 1.515 vots en la tercera i definitiva votació de l'assemblea de la CUP , el que ha portat a la formació anticapitalista a donar-se una pròrroga fins al 2 de gener per decidir, segons fonts de la CUP consultades per Efe .

Després d'aquest insòlit resultat, la direcció de la CUP ha convocat una reunió del consell polític de la formació i del grup d'acció parlamentària, que agrupa els seus diputats al Parlament, per decidir què fer.

Després de dues votacions en què havien quedat eliminats dos dels quatre escenaris elegibles, els més de 3.000 assistents a l'assemblea de la CUP a Sabadell (Barcelona) han acudit per tercera vegada a les urnes i aquest cop ja no s'han comptabilitzat en el còmput final els vots nuls o en blanc, per garantir que una de les dues opcions en competició superaria el 50% dels suports, però ni tan sols així s'ha pogut aconseguir el desempat.