Quantcast

Estavellar el seu cotxe per "viatjar en el temps" com a 'Retorn al futur'

És clar que les coses surrealistes passen a la Xina o als Estats Units, així que aquesta notícia no anava a ser menys. Un home va estavellar el seu cotxe contra un edifici de la localitat de Pensacola, a l'estat de Florid a, i quan la policia va acudir al lloc dels fets va declarar que estava "intentant viatjar en el temps" .

Probablement el conductor era fan de ' Retorn al futur ' i va voler fer el mateix que Marty McFly quan agafava el volant del seu DeLorean, el que passa és que no li va sortir tan bé com en la pel·lícula. L'home està detingut i dos negocis han quedat completament destrossats, un de serveis financers i un altre de venda de taüts.

L'amo d'un d'ells va declarar a les autoritats que el xoc "va ser com una bomba" , però que, per sort, es trobava fora de l'edifici quan van succeir els fets el passat dilluns. El conductor està hospitalitzat i imputat per corrupció temerària.