Quantcast

Carlos Baute confessa que va votar a Rajoy i que li agradaria que governés

Són molts els famosos que van exercir el seu dret a votar en les passades eleccions generals del 20D, però no tots han revelat obertament de quin pal coixegen, encara que el que sí que ho ha fet ha estat < strong> Carlos Baute en una entrevista amb 'El Mundo'.

El cantant veneçolà no ha tingut cap problema a admetre que va votar a Mariano Rajoy i que li agradaria que fos ell el que governés, ja que ha guanyat els comicis, però no per majoria absoluta.

Per a ell, la situació espanyola és molt semblant a la que van viure al seu país fa vint anys, quan només hi havia bipartidisme. Evidentment, hi ha persones a les xarxes socials que estan criticant molt les inclinacions polítiques de Baute , mentre que altres defensen que és lliure de votar a qui li sembli.