Quantcast

Crítiques a Vargas Llosa per demanar una coalició del PP, PSOE i Ciutadans

Mario Vargas Llosa és l'objectiu de les crítiques a Twitter després que s'hagi publicat un article seu a 'El País' en què opina sobre l'escenari polític que han deixat les eleccions generals del 20D a Espanya. El titular, ' La gran coalició ', ho diu tot i és que demana exactament això, que s'aliïn PP, PSOE i Ciutadans per formar un Govern estable.

"Crec que l'alternativa és l'única fórmula que pot funcionar si les tres forces inequívocament democràtiques, proeuropees i modernes el Partit Popular, el Partit Socialista i Ciutadans, deposant les seves diferències i enemistats en nom del futur d'Espanya, elaboren seriosament un programa comú de mínims que garanteixi l'operativitat del pròxim Govern ", escriu l'escriptor.

El peruà també ha titllat que de "aliança contra natura" la possibilitat que facin pacte dels socialistes amb Podem, que diu que el que els uneix és "el odi a la dreta i, especialment, a Rajoy ". Vargas Llosa advoca per una " diversitat " i demana que es facin " sacrificis i renunciar a objectius que es considera prioritaris ". També se li ha criticat que ratlli la coalició d'esquerres de "cataclisme econòmic de tipus grec" .

Les paraules de l'escriptor no han agradat gens a les xarxes socials, en què hi ha opinions de tota mena, però predomina el rebuig a aquest pacte entre les tres forces polítiques.

De Vargas Llosa a Vargas Loser

& mdash; Trazzto (Trazzto) 27 desembre 2015

Bon dia a tots menys a Vargas Llosa que diu que ha de governar el PP quan ningú ha demanat una opinió d'escriptor de dretes.

& mdash; Mega Umbreon (yerai_sg) 27 desembre 2015

Vargas Llosa repartint carnets de demòcrata des del vàter de Porcelanosa. No es pot ser més insultant https://t.co/n2AlF7edGt

& mdash; Diego Barcala (Diego_Barcala) 27 desembre 2015

I jo opino que Vargas Llosa s'hauria de dedicar a la seva gran coalició amb la Preysler, i no a escriure escombraries com aquesta pic .twitter.com / 5jqb0E5bAp

& mdash; Javier Sánchez (javisanchezglez) 27 desembre 2015

A Vargas Llosa cal llegir-lo, però no escoltar Benedetti

& mdash; David W. Gonzalez (davidwences) 27 desembre 2015

< p lang = "ca" dir = "ltr"> Jo votaria a Vargas Llosa altra vegada.

& mdash; Power (@ 110010010011010) 27 desembre 2015