Quantcast

Kiko, Cayetano i Francisco Rivera, junts per Nadal

El nadal per al clan Pantoja estan sent especialment bones. La tonadillera va poder sortir uns dies de la presó per passar-al costat dels seus fills, el naixement d'Anna, la primera filla d'Irene Rosales i Kiko Rivera , i la millora de la relació entre el DJ i Chabelita . Què més es podria demanar? Doncs una foto familiar.

Feia molt temps que no es veia una imatge dels tres fills de Paquirri junts, Cayetano, Francisco i Kiko , per la qual cosa ha sorprès molt la instantània que ha penjat aquest últim en el seu compte d'Instagram.

Els tres llueixen somrients amb un arbre de Nadal de fons i amb un missatge que ha fet molta gràcia als seguidors de Rivera , "troba entre els tres les set diferències ". Això mateix ha escrit el DJ i, és clar, les bromes no s'han fet esperar.