Quantcast

Dóna positiu en cocaïna després de beure un te d'herbes

Les autoritats italianes han prohibit la venda d'un te d'herbes d'origen peruà que ha estat el causant que un home donés positiu en cocaïna després d'haver begut, segons publica 'La República'.

L'home de 37 anys portava deu treballant com conductor d'una xarxa de transports públics de la ciutat de Gènova i va donar positiu en un control rutinari. Va dir que el va comprar en una botiga del centre i li van tornar a repetir la prova al dia següent després d'obligar-lo a tornar a prendre-ho, i també va donar a cocaïna .

Resulta que el te d'herbes està fet amb petites quantitats de coca, el full que conté el principi actiu de la droga, de manera que les autoritats ja l'han retirat del mercat i estan investigant com ho han importat des de Perú, on prenen aquest tipus de begudes per contrarestar els efectes de l'altitud que pateixen els camperols.