Quantcast

'Gran Hermano VIP' s'estrenarà el 7 de gener

L'esperada propera edició de ' Gran Germà VIP ' ja té data d'estrena i serà en menys de dues setmanes, el 7 de gener. La casa de Guadalix s'està preparant per donar la benvinguda als concursants famosets després que Sofia l'abandonés proclamant flamant guanyadora de la 16º edició, per davant d'Aritz.

La data es va desvetllar ahir al 'Deluxe' i de moment només coneixem tres dels noms que s'han confirmat per entrar al concurs, el de Rappel , Rosa Benito i, l'última incorporació, Raquel Bollo .

La passada edició de ' GH VIP ' la va guanyar Belén Esteban, que aquest any estarà donant consells a la seva amiga Raquel i va dir que anava a intentar ser neutral amb els que entrin a concursar.

EL RETORN DE ROSA BENITO

La tertuliana de 'Sálvame', que ha tornat recentment a Telecinco després d'una sonada polèmica, serà sens dubte una de les grans atraccions del concurs. De moment, el seu primer company sembla ser del seu grat. Rosa i Rappel van coincidir a Guadalix de la Serra i la col·laboradora es va mostrar realment encantada amb l'arribada del vident.

Pel que sembla, l'ex d'Amador Mohedano podria haver tornat als focus després d'una ofegada situació econòmica que intentarà solucionar pel seu pas pel concurs. Els següents noms s'aniran coneixent a poc a poc, encara que sí se sap que Jordi González i Sandra Barneda portaran les regnes d'aquest 'Gran Hermano VIP'.